Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair
By - admin

De voordelen van een glazen schuifwand

Er zijn vele voordelen verbonden aan het gebruik van glazen schuifwanden. Deze wanden kunnen uit de weg worden geschoven, waardoor een naadloze overgang van binnen naar buiten ontstaat. Ze worden vaak gebruikt voor open hoeken op driezijdige structuren, of openingen van meer dan 40 voet. De glijdende operabele panelen van de glasmuur kunnen worden gevormd om bijna om het even welke ruimtevorm te passen, en zij kunnen gebogen  hoeken tot stand brengen.

De voordelen van glazen schuifwand

Er zijn vele voordelen aan het installeren van een glaswand voor  tuinoverkappingen, en één van die is de capaciteit om van verse lucht te genieten. In tegenstelling tot traditionele kassen, is een glazen schuifwand ontworpen om uw zicht op de buitenlucht te maximaliseren, zonder afbreuk te doen aan ruimte of privacy. En omdat de glazen wand volledig geïsoleerd is, kunt u de temperatuur van uw buitenruimte het hele jaar door zo aangenaam mogelijk houden. Hier zijn enkele van de voordelen die komen met deze tuin schuilplaatsen:

Glazen schuifwanden kunnen een openluchtgevoel en natuurlijk licht geven aan uw binnenruimte. Ze kunnen worden uitgerust met multi-slide deuren voor een meer uitgestrekte gevoel. Terwijl ze bieden dezelfde privacy als een conventionele glazen wand, ze laten u genieten van zowel een binnen-en buitenervaring zonder in te boeten esthetiek. Dit type tuinhuisje is ideaal voor een verscheidenheid van toepassingen, van tuinhuisjes tot patio’s tot serres.

Milgard glazen schuifwand

Met een bi-fold glazen schuifwand van Milgard kunt u genieten van de voordelen van binnen- buitenleven zonder de beperkingen van een traditionele kamer. De Bi-Fold glazen wand is verkrijgbaar in standaard en op maat gemaakte maten, biedt een aparte, moderne look en is voorzien van een geavanceerd thermisch onderbroken aluminium frame. Zijn weer-gestripte structurele interlock systeem zorgt voor een goede werking en energie-efficiëntie. De bi-fold bewegende glazen wand kan worden gebruikt voor elk binnen- of buitenproject en is verkrijgbaar in standaard- en aangepaste maten.

Tijdens de installatie verwijderden de professionals van Milgard de oude ramen en wanden en vervingen deze door het nieuwe glazen schuifdeursysteem. De installatie werd voltooid volgens schema en volgens de specificaties van de klant. Zij is uiterst tevreden met het nieuwe Milgard tuinhuis met glazen schuifwand, en beveelt de aannemer ten zeerste aan. Het is een perfecte keuze voor tuiniers die genieten van het buitenleven maar bezorgd zijn over de tocht. Het Milgard glazen schuifwandsysteem zorgt voor luchtstroom en ventilatie door de grote opening in de muren, en houdt de temperatuur in het huis koel in de zomer en warm in de winter.

NanaWall glazen schuifwand

Als u op zoek bent naar een manier om uw leefruimte buiten te verlevendigen zonder de bank te breken, overweeg dan een glazen schuifwand tuinhuisje van NanaWall. Deze innovatieve wanden zijn energiezuinig, duurzaam en hebben handige functies. U kunt uw systeem aanpassen met een aangepaste dorpel en railsysteem, en de panelen laten stapelen en samen bewegen. Het NanaWall systeem biedt onbeperkte paneelconfiguraties om aan uw behoeften te voldoen.

Het glazen vouwwandsysteem verandert vaste wanden in flexibele ruimtes, waarbij visuele en fysieke barrières naar buiten toe worden weggenomen. Het systeem is voorzien van doorlopende afdichtingen op het paneelframe, waardoor het een van de meest energie-efficiënte vouwglaswanden op de markt is. Het systeem kan zowel naar buiten als naar binnen draaien en is geschikt voor open hoekconstructies. En met minder dan 15 cm zichtbaar hang- en sluitwerk kunt u het systeem aanpassen aan uw ruimte.

Skye Walls glazen schuifwand

Beweegbare glazen wanden herdefiniëren de manier waarop we in onze huizen leven. Deze verplaatsbare glazen wanden laten frisse lucht en natuurlijk licht binnen terwijl ze uw leefruimte maximaliseren. Verkrijgbaar in zowel vouw- als schuifbare uitvoeringen, kunt u kiezen uit een brede selectie stijlen om uw inrichting aan te vullen.

Hoewel aluminium bekend staat om zijn hoge warmtegeleiding, is het duurzaam en onderhoudsarm. Hoewel aluminium in het verleden als minder energie-efficiënt dan andere materialen werd beschouwd, heeft de technologische vooruitgang deze perceptie veranderd. Om een hoog niveau van energie-efficiëntie te bereiken, integreert Skye Walls geïsoleerde panelen in de aluminium frames om e weg van geleiding te doorbreken. Naast de duurzaamheid en het lage onderhoud zijn vinyl kozijnen over het algemeen ook energiezuinig.