Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair

Welkom op onze website ! ūüôā

Wij bieden u een uitgebreid gamma tuin-, bosbouw-en bouwmachines aan die uw werk aanzienlijk zullen verlichten.¬†Wij zijn 15 jaar geleden begonnen als¬†√©√©nmanszaak en zijn intussen uitgegroeid tot een¬†goeddraaiende BVBA. Wij¬†staan garant voor een superieure kwaliteit en een betrouwbare service. Wisselstukken en onderdelen zijn bij ons steeds op voorraad en apart verkrijgbaar. Wij zijn de enige erkende hoofdverdeler van het gerenommeerde merk Crossfer in Belgi√ę.
Bij aankoop van nieuwe machines geven wij 2 jaar garantie. Als u bij aankoop van een nieuwe machine uw oude machine wil overgeven, hanteren wij standaard overnameprijzen:
– een grasmaaier in degelijke staat: 25‚ā¨
–¬†een houtklover in degelijke staat: 50‚ā¨
Dit bedrag wordt dan bij de aankoop in mindering gebracht.

Sinds kort hebben wij ook een¬†webshop¬†waarin u onze machines snel en gemakkelijk kan bestellen. De leveringskosten staan steeds bij de machines vermeld. U kan ook zelf afhalen. Onderdelen en kleine materialen kunnen verzonden worden met Bpost of met Kiala. Verzendingen van grotere machines kan tegen een verzendkost van 35‚ā¨ voor levering in Belgi√ę. Verzendingen die met de aanhangwagen moeten geleverd worden, kunnen bezorgd worden tegen een verzendkost van 85‚ā¨ voor levering in Belgi√ę. De verzendkosten zijn¬†steeds ten laste van de koper.

Naast nieuwe machines, hebben wij af en toe ook een goede tweedehandsmachine aan een mooi prijsje. De prijzen op deze website zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld. Een machine huren, kan bij ons ook. U kan onze machines vrijblijvend komen bekijken in onze zaak te Olmen. Graag een telefoontje vooraf, zo kan u zeker zijn dat er iemand aanwezig is om u verder te helpen.

Wij hopen u spoedig tot onze tevreden klanten te mogen rekenen.