Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair

Heerlijke groenten, kleurrijke bloemen en sierlijke planten in uw tuin? Bezoek ons tuincentrum!

Speciaalzaak voor tuingereedschap en dierenvoeding in Linter, gemakkelijk bereikbaar vanuit Tienen, Landen en Sint-Tuiden.

Tuincentrum Herbots in Linter is al jarenlang uw speciaalzaak voor alle benodigdheden voor uw eigen gezonde moestuin, van meststof, granen en zaden tot potgrond.

Tuinproducten voor de moestuin

Een moestuin met groenten voor elk seizoen, niet enkel economisch, maar ook ecologisch verantwoord! Een eigen moestuin is de beste manier om zeker te weten dat uw groenten helemaal biologisch geteeld werden, zonder kunstmeststoffen. Bovendien is het perfect mogelijk om ‘vergeten groenten’ zoals pastinaak en schorseneren te planten in uw eigen tuintje, op uw balkon of terras.

In ons tuincentrum in Linter vindt u meststof en potgrond van het topmerk DCM, natuurlijke plantenvoeding, met specifieke producten voor uw gazon, groentetuin en siertuin.

Een tuin is natuurlijk zeer seizoensgebonden. Daarom kunt u in de winter vooral voor steenkool, gas en petroleum en in het voorjaar voor de meest kleurrijke sierplanten bij ons terecht.

Dierenvoeding

Omdat mensen met groene vingers ook vaak echte dierenvrienden zijn, vindt u in ons tuincentrum eveneens een uitgebreid assortiment dierenvoeding, voor kleine en grote huisdieren. Wij verdelen de merken Royal Canin, Euro Premium en Versele-Laga, echte toppers in hun sector.

Neem gauw een kijkje op onze website en breng snel een bezoek aan ons tuincentrum Herbots in Linter!