Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair

Wilt u alles uitbesteden of wilt u het liever zelf doen? U bent bij ons aan het juiste adres voor een professionele aanpak.

Consumenten – Een gezonde aanpak voor uw omgeving!

Weet u wat uw huis of tuin teistert? Bent u alleen op zoek naar een efficiënte oplossing voor uw ongemak? Of zit u met de handen in het haar?

Geen nood, bij ons bent u op de juiste plaats als u op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem. Maar u kan bij ons ook terecht voor professioneel advies of zelfs om het probleem op te lossen.

Met andere woorden, wij bieden u:

1. Professioneel advies
2. Oplossingen om zelf aan de slag te gaan
3. Oplossingen door ons uitgevoerd

Bedrijven – Duurzaamheid is winstgevend voor iedereen!

Bedrijven komen bij ons voor het beheer van hun terreinen en in het bijzonder voor het duurzaam beheer van ongedierte en onkruid. Door meer slim groen te creëren rond uw bedrijf werkt u aan een groen imago en tegelijk aan de verbetering van de biodiversiteit.

Toon aan de buitenwereld uw betrokkenheid! Meer divers groen betekent letterlijk meer leven rond uw bedrijf. U krijgt een positieve profilering naar zowel personeel, omgeving en de overheid.

Een aangename en groene werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit bij u en uw medewerkers.

Door uw vooruitstrevende aanpak komt u op een positieve manier in de pers en krijgt ook uw employer branding een boost.

Groenondernemers – Bent u op zoek naar een professionele partner die uw werk verlicht?

Het beheersen van ziekten, plagen, ongedierte en onkruid is specialistenwerk.

Groenondernemers komen bij ons voor advies en oplossingen. We bieden advies, maar vooral ook oplossingen voor problemen zoals buxusziektes of andere hardnekkige ziekten, onkruid en ongedierte.

Als groenondernemer vandaag is het niet gemakkelijk om nog door de bomen het bos te zien. De producten worden alsmaar meer gespecialiseerd en selectief. Je moet al goed op de hoogte zijn om te weten met welk middel je tegen wat kan en mag sproeien. We hebben dus alsmaar meer middelen die heel selectief zijn. Wat dus wil zeggen dat onze sproeikast ook alsmaar groter wordt. Voor de “kleine” groenondernemers wordt het moeilijker om nog al die producten aan te kopen. Je hebt soms 1 product slechts een paar keer per jaar nodig en je kan dit niet volledig gaan doorrekenen naar de klant.

Wij kunnen u daarbij helpen. Geef je liever bepaalde gespecialiseerde werken uit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.