Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair

Een sterke bodem voor gezonde planten, topkwaliteit verzekerd

DCM potgronden in Linter, geef uw planten een eerlijke kans!

potgrond-linterPlanten en bloemen in bakken en potten verdienen het beste wat u hen kan geven, daarom heeft DCM een reeks potgronden samengesteld die de behoeften van al uw planten zo goed mogelijk ondersteunen. De pracht en praal van een schitterend bloemenperk zorgt voor een onovertroffen overtuigingskracht.

Wie planten koopt of zaadjes plant, verlangt een goed en voedselrijk substraat voor een gezonde groei en een prachtige bloei. Met de potgronden van DCM geeft u elke plant een eerlijke kans.

De potgronden in Linter bij Tuincentrum Herbots zijn specifiek voor huis & tuin, zaaien en stekken, kruiden en kamerplanten.

DCM Potgrond Huis & Tuin

Een uitmuntende kwaliteitspotgrond voor een lang plantenleven om al uw bloembakken en potten op te vullen zowel in huis als in de tuin.

DCM Potgrond Zaaien & Stekken

Een extra fijne textuur en een ideaal evenwicht tussen lucht en vocht maken deze potgrond het substraat bij uitstek voor een snelle inworteling en een goede kieming van uw zaden en stekken. Kant-en-klaar voor gebruik.

DCM Potgrond Kamerplanten

Alle voordelen van de toevoeging van lava zijn terug te vinden in deze potgrond. Uw groene planten en bloeiende planten zullen er ongetwijfeld wel bij varen. Extra kokosvezels zorgen voor een egale verdeling van het aanwezige water in de potgrond.

Indien u nog vragen heeft bij de keuze van de beste potgrond voor uw specifieke planten, helpen wij u graag verder. Aarzel dus niet langer en koop uw potgrond in Linter bij Tuincentrum Herbots!

 

Granen en zaden in Linter voor uw tuin en dier

Zaden

zaden-granen-linterU hoeft echt geen ervaren tuinman te zijn om van uw eigen moestuin te kunnen genieten! Heerlijke groentjes uit eigen tuin zijn voor iedereen weggelegd dankzij de zaden van Tuincentrum Herbots.

Het is wel zo dat een moestuin seizoensgebonden blijft. Wilt u ook smullen van uw eigen moestuin? Koop dan tijdig uw zaden in Linter bij Tuincentrum Herbots.

U vindt bij ons de meest voorkomende zaden zoals sla, kool, tomaten, bonen, kervel, spinazie en nog veel meer. We beschikken ook over zaden voor een geurige kruidentuin.

Tenslotte hebben we ook een uitgebreid assortiment bloemzaden en –bollen om uw tuin heerlijk op te fleuren, van kleine vergeet-mij-nietjes tot grote zonnebloemen en rozenplanten.

Granen

zaden-granen-linterBDe beste granen in Linter vindt u bij Tuincentrum Herbots, al jarenlang het juiste adres indien u granen wenst voor een optimale voeding van uw dieren. In ons uitgebreid gamma vindt u specifieke granen voor konijnen, knaagdieren en fretten, vogels, pluimvee en heidedieren zoals paarden, schapen en geiten.

Aarzel niet langer en koop uw granen en zaden in Linter bij Tuincentrum Herbots, uw speciaalzaak met de beste prijs-kwaliteitverhouding.