Your Trusted 24 Hours Service Provider!
  • Tuinaanleg
    Ontwerp & onderhoud
  • Tuintechniek
    Creatieve oplossingen voor de de
  • Tuinmateriaal
    Verkoop van tuinmeubilair
By - admin

Alles wat je moet weten over screens op maat

screen op maat

Overweeg je om screens op maat te laten maken als nieuwe zonwering voor je huis, maar heb je nog niet veel kennis over dit product? Lees dan snel verder, want in dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt om een screen op maat te laten maken, of het nu voor slechts 1 kamer is of voor het hele huis!

Geheel afgestemd op jouw wensen

Bij www.luvifem.nl kun je jouw zonwering screens volledig op maat laten maken en naar wens samenstellen. Dit begint met het kiezen van de juiste afmetingen, cassette vorm en de kleur van het frame en het zonnedoek. Daarnaast heb je de mogelijkheid om aanvullende opties te kiezen zoals aandrijving, bediening en meer. Het is ook mogelijk om jouw screens aan te sluiten op diverse huisautomatiseringssystemen. Het kiezen van de juiste producten en samenstelling is slechts één aspect van het proces om tot echt maatwerk te komen. Het is ook belangrijk om de kennis en kunde van een specialist in te schakelen. Vanaf het eerste adviesgesprek helpt een specialist je om de juiste keuzes te maken en voorkom je maatwerk risico’s. Daarnaast wordt de montage perfect uitgevoerd en ontvang je bedienings- en gebruiksuitleg en garantie op zowel het product als de montage.

Wat is een screen precies?

Met screens houd je je woning tijdens warme en zonnige dagen koel. Deze zonwering heeft geleiders aan beide zijden van het raam, waardoor het doek verticaal naar beneden glijdt tussen de geleiders. Er zijn twee typen screens beschikbaar: standaard of met rits. De ritsscreens hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders, waardoor ze windvast zijn en de kans op scheuren in het doek minimaal is. Screens filteren licht en warmte. Het doek reflecteert zonnestralen, waardoor de ramen niet opwarmen en de woning koel blijft. Daarnaast bieden ze privacy, omdat het inkijk voorkomt. Overdag kun je nog wel naar buiten kijken, maar ’s avonds is dit precies andersom. Je kunt dan vanaf de buitenzijde naar binnen kijken, waardoor de contouren van het interieur zichtbaar zijn.

De voordelen van op maat gemaakte screens

Als je kiest voor standaard maten, ben je vaak beperkt tot specifieke opties of modellen. Maar als je kiest voor maatwerk, kun je de screen van begin tot eind aanpassen, van de rol tot de aandrijving en de producteigenschappen. Zo krijg je een screen die niet alleen volledig aan jouw wensen voldoet, maar ook perfect past bij jouw woning. Laat je daarom adviseren door een zonwering specialist en je zult gegarandeerd eindigen met het perfecte resultaat!